Att välja rätt Bluetooth-högtalare

I webbutiker som CDON hittar du ett brett sortiment av Bluetooth-högtalare. Med modeller i mängder kanske du dock frågar dig själv hur du ska planera ditt inköp väl. Hur vet du vilken högtalare som uppfyller alla dina krav? Mer om detta nedan!

Ta hänsyn till storleken

Hur viktig är storleken för dig? Detta är en fråga som du måste ställa dig själv innan du dyker ner i ett högtalarköp. En mindre bärbar högtalare gör under om du planerar att regelbundet ta med dig högtalaren till exempelvis stranden. Då måste du dock även se till så att högtalaren är vattentät.

Om du å andra sidan ska ha din Bluetooth-högtalare ståendes därhemma kan en större enhet vara lämplig. Dessa ger nämligen ifrån sig ett skarpare ljud samt en bättre ljudkvalitet överlag. Oavsett modell är det dock viktigt att du får generösa villkor.

Händiga egenskaper

Din Bluetooth-högtalare ska helst ge tillgång till en ljudspridning på 360 grader, och det är ett stort plus om den är utrustad med en bärrem. Kontrollera också batteritiden så att du kan njuta av din högtalare under en lång tid innan det är dags för laddning. Glöm inte att just Bluetooth-högtalare dessutom kan anslutas till mobilen så att du kan skiftar mellan låtar utan några som helst svårigheter.