Putte i Parken

Putte i Parken är en festival som startade 2008 och från början hälls i centrala delarna av Karlskoga och numer huserar i Maribergsskogen i Karlstad. Festivalen hålls under juli månad och pågår under tre dagar, det är en blandad skara av artister som brukar uppträda och det kan vara detta som gör att festivalen vuxit i popularitet. Det finns något som passar de flesta.

Den 30 juni till den 2 juli så hålls festivalen i Värmländska Karlstad med artister som Timo Räisänen, Petter, Markoolio, Europe för att nämna några. För mer info kolla in Putte i Parkens hemsida, där hittar du alla artister som uppträder och allmän information om festivalen. Sedan 2014 så finns det ingen camping i samband med festivalen utan hänvisas till de befintliga campingar som finns runt kring Karlstad, som tur är så finns det andra alternativ i Karlstad för boende för den som inte vill bo på någon camping. Glöm inte att boka såväl camping eller hotell i god tid innan festivalen.

Nytt för i år är att Putte i Parken åker på turné, även Örebro, Leksand och Stockholm får besök av Putte i Parken. Den 16-18 juni så kommer festivalen till Slottsparken i Örebro, det kan skilja något på artistfronten men några hänger med på turnén och spelar på fler än ett ställe. 14-16 juli så blir det Leksands tur att få besök av Putte i Parken. Som final på sommaren och Putte i Parken turnén så landar festivalen i vår vackra huvudstad Stockholm den 22-24 juli i Kungsträdgården.

Som vanligt så är det fri entré till Putte i Parken så oavsett vilken av städerna du besöker, se till att vara i god tid så du kommer långt fram vid scenen och kan uppleva dina favoritartister i sommar.