Tjäna pengar på saker du har hemma

Är du en av dem som samlat på dig alldeles för många vinylskivor och bandaffischer över åren? Vi alla har minst en handfull av prylar som samlar damm just nu. Vi intalar oss själva att en dag så kommer vi få nytta av allt vi sparar på. Dock så vi vet att det inte är sant. Kanske är du en sådan som är bra på att hitta nya hem till dina saker genom försäljning? Eller har du inte riktigt kommit till skott ännu?

Våga släppa taget

Förr eller senaste så är det dags att rensa ur kartongerna på vinden och ta itu med allt-i-allo-lådan i byrån. Att göra av sig av med saker betyder inte att du stänger dörren för något förflutet, utan snarare tvärtom. Det kan bli början på något nytt. Av pengarna du tjänar på att sälja de saker du inte använder hemma hos dig kan du införskaffa dig det du gått och sneglat på ett tag nu. Det gäller bara att våga släppa taget.

Glöm inte de minsta sakerna

Även små saker såsom smycken går att sälja och det kan till och med ligga fina summor pengar i något så litet som ett par örhängen. Klicka dig vidare här för att se vad dina guldsmycken kan vara värda.